Results from Masseeksperimentet 2016 are out (Danish)

Skærmbillede 2017-01-26 kl. 09.54.26

Så er resultatrapporten klar fra Masseeksperimentet 2016, som Peter Vuust stod bag sammen med Bjørn Petersen, Stine Derdau Sørensen og Suzi Ross. MasseEksperimentet blev udført i efteråret, hvor 20.000 skoleelever fra 330 skoler gennemførte en række tests af deres evne til at huske tal og deres evne til at skelne detaljer i musikken. Resultatet viste, at der er en sammenhæng mellem musikudøvelse og styrken af elevernes arbejdshukommelse.

Rapporten kan findes på dette link

 

 

Omtale af eksperimentet kan bl.a. findes i Politiken og TV2.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>